Nedräkning till Italien; 2 dagar!

Jag kan INTE FATTA att vi åker till alperna om 2 dagar! Det känns alldeles overkligt, att det äntligen är här! De flesta av oss ska jobba halvdag och sedan stänger kontoret ned verksamheten för ett par dagar och tar en weekend trip till Italia! Jag håller varenda tumme för att mina knän inte ska börja krångla bara för att det blir kallt, så att jag kan åka skidor i alla tre dagar! Okej, tant-varning på den meningen, men dessa helvetesknän börjar alltid göra olidligt ont när det blir kallt. Jag hoppas dock det blir lite lindrigare eftersom att de ska knölas in i både underställsbrallor, träningsbyxor OCH termobyxor.

Helgen var precis så lugn och skön som jag hade hoppats på. I fredags gick H och jag och handlade underlag till vad som kunde ha blivit den godaste middagen ever. Vi köpte massa grönisar, nudlar och räkor och skulle göra något riktigt smarrigt. Men planerna gick inte riktigt som vi hade tänkt oss och vi fick erkänna nederlag. På lördagen sov vi faktiskt ut (okej, på söndagen också – jag tror jag blivit tonåring på nytt!) och efter frukosten gick H till gymmet och jag gick ut och sprang. Och vilken runda! Jag var så stolt över mig själv att jag höll på att spricka! Slog rekord i både distans och hastighet, och jag skickade även screen shots till min mor, så lycklig var jag i livet! Dock var jag lite sent ute, och därför också sent hemma. Så middagen blev förskjuten i vanlig ordning. Men det gjorde ingenting. Henrik gjorde sin berömda lasagne och helvete vad gott det blev! Och jag känner mig som den lyckligaste i världen – jag har hela 6 matlådor av denna ljuvlighet!

Igår blev inte många knop gjorda. Jag hade tänkt att gå ut och ta en prommis eller något på dagen men sen började det regna och jag kände att det är nog bäst att jag knölar ner mig i soffan med film och bok och sitter där hela dagen. Sagt och gjort – där satt jag. Kollade på Love Actually nästan två gånger på raken, men det märkte jag knappt för jag var så uppslukad av boken jag börjat läsa. Senare kom H över och han hade trotsat vädergudarna ordentligt. Så när jag öppnar dörren står stackarn där, helt dyngsur och genomdränkt. Så vi försökte göra CPR med hans kläder men det gick inte så bra som vi hade tänkt. Sen kollade vi typ film hela kvällen och bara tog det lugnt!

Så helgen – 10/10!

MEN SOM JAG LÄNGTAR EFTER ONSDAG! Och vet ni varför också!? Inte bara för att vi ska åka skidor. Men ÄNTLIGEN får jag träffa Asta igen! Det ska bli så himla kul, jag längtar verkligen efter henne! Och i helgen kom hon med glada nyheter förresten. De har fått ett datum för bröllopet! Så i september bär det av till Madrid för att gifta bort 1/4 till hennes livs kärlek. Jag har en känsla av att det här året kommer bli helt fantastiskt!

Här får ni min nya favoritlåt:

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *