I’m much wiser now, that’s how we walk

How would you react, in a situation like mine
When all birds they ain’t singing
I don’t know how to say it
But you can go know
So please girl, go now

You make me laugh you make me shiver
Isn’t that a fabulous thing
Don’t be here now, don’t be here anytime
I’m much wiser now, that’s how we walk

God kväll!

Jag har haft SÅ mycket strul med min blogg och till slut lyckades Gabbe få till det så att jag har allt allt allt sparat och tillbaka men på en ny domän. Så alla mina stackars 10 läsare har snabbt krympt till 0.5. Min syster består av den halvan, på grund av att:

  • Hon är den enda som vet om den nya domänen
  • Hon är inne lite då och då, vilket inte får räknas som en hel men som en halv. Sorry Linis.

Dagen till ära tänkte jag bjussa på ett litet bildkollage med… ja, bilder. Från de dagarna ni (du, Lina) har missat mina uppdateringar här. Kul va?

Så för att kort och gott sammanfatta de senaste dagarna så kan jag säga att de bestått av träning, drinkar, utgång, middagar, strandhäng och givetvis en klarröd bränna. För man är väl inte svensk om man inte kommer hem röd som en kräfta när man solat färdigt? Nej, tänkte väl det.

Framåt i tiden så har jag noll planer. Eller några. Jag ska ut och springa med Sini imorgon. Och sen ska jag nog ut och dricka drinkar med några kollegor på fredag. Förövrigt så tror jag att livet ter sig ganska normalt. Önskar jag hade några spännande nyheter att komma med men det är relativt torrt på det planet.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *