Do you know what it’s like?

Hörrni, jag har en hel del uppdateringar att notera ner här i detta lilla forum. Men jag har kommit på att jag orkar inte. Känner liksom att jag inte orkar vara brydd längre om så många saker för det är inte många saker som är brydda om mig. Jag tänker att det måste vara ett litet givande och tagande i bryddhet och det är det inte. Så det är bara ett… fuck off’ande och fuck off’ande i bryddhet. Haha. Wow. Jag borde nog gå tillbaka till att notera saker här på morgonkvisten för kvällarna är uppenbarligen inte min sunny side up.

I alla fall, detta ovan makes no sense, knappt för mig. Så låt mig gå framåt i tiden, nämligen till imorgonbitti. Jag ska nämligen möta Sonia kl 5.30 i Spinola för en liten morgontur. Sen ska jag hem, göra mig i ordning för att sedan ta mig till kontoret. Kul! Efter jobbet ska vi ha quizkväll och Adam och jag ska hålla i den som förra gången. Det var svinkul. Kanske mest för oss, men jag hoppas att det förekom ett och annat fniss från deltagarna. Därefter ska jag möta upp Sini i Sliema och planen är ett par drinkar. Och när jag säger ett par drinkar så menar jag ett par drinkar den här gången. Note to self: sluta inte upp som förra fredagen när läggdags inte kom förrän lördag kväll. Jag är trots allt 30. På lördag ska jag gå till stranden förhoppningsvis och på kvällen ska jag på grillkväll. Sen blev jag medbjuden på ett teamevent med det tyska teamet på Surfside/Exiles, så det tror jag att jag ska göra efter.

Söndagen ska spenderas med sol och bad med Beatrice och sen har vi lyxen att ha röd dag på måndagen. Då har jag lite träning inbokad och. Ja det var det. Kul.

Förövrigt så kan jag delge att min BB Cream är helt slutsåld överallt. Och då menar jag överallt – i hela jävla världen. Det är sinnessjukt. Så jag testar i skrivande stund en från Clinique (eller ja, på mornarna i alla fall, uppenbarligen inte i skrivande stund eftersom att jag ska krypa till kojs). Denna nya BB Cream är så dålig för min hy så jag ser ut som en 15-årig finnig skolpojke. Jag som hade hunnit bli bortskämd med bra hud har nu fått utslag och finnar precis överallt i ansiktet. Det gör inte bara svinjävlaont, det är också svinjävlafult. Det gör ju såklart att man vill smeta på mer BB Cream för att dölja, vilket i sin tur gör att man får mer utslag och blir extrahelvetessvinjävlaful. Så nu har jag beställt en ny från ett annat märke för dyra dineros så förhoppningsvis funkar den bättre. Problemet är bara att de hade ca 40.000 olika färger och hur ska jag veta vilken färg jag har på huden? Den är väl rosarödvit. Vilken av alla dessa nyanser ska man välja????

Nej, positivitet står ju uppenbarligen inte på schemat för denna kväll. Klockan är 21.25 och jag ligger faktiskt redan i sängen. Förberedd till tänderna för att stiga upp exakt klockan 05.01. Hoppa ur sängen ska jag göra, med ett stort leende och taggade ben. Taggade för att springa omkring 7 km. Det blir utmärkt.

Annars har jag nog inget mer att dela med mig av, förutom mina sedvanliga bilder så här kommer de och Camilla Engelin önskar en god natt. Over and out!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *