Advance the plot to see how far it’s gonna go

Idag är första dagen på länge som jag känner att jag haft en ledig dag. Detta på grund av att jag inte vaknade bakfull/fortfarande full, till brädden fylld med ångest och självhat, i panik för att jag inte kan spendera en minut ensam för då går jag sönder. Så BRA dag måste jag säga. Den har spenderats på klipporna vid Cat Beach med Beatrice, det var jättemysigt.

I fredags efter quizzet gick vi ut för en drink. “En drink”. Visst. Det blev en jättekul kväll i alla fall, tror jag kom hem omkring 4 och vaknade såklart vid 8-tiden. För vem behöver sömn ändå? Inte jag tydligen. På förmiddagen knallade jag iväg till banken för att skaffa ett kreditkort. Det måste man nämligen ha för att kunna hyra bil överallt i hela världen och vår tanke är ju att hyra bil i Sicilien och åka runt och se massa saker. Så under detta möte frågar bankmannen mig om jag funderat på att köpa lägenhet istället för att hyra och jag sa att ja, det har jag ju funderat på. Vilket makes absolutely sense eftersom att jag har bott här i över 7 år nu och betalat hyra till hyresvärdar och i och med det givetvis inte fått något tillbaka för det. Så jag har bokat in ett möte med en financial advisor dagen efter jag kommer hem från Sicilien (be till gud att de inte svimmar när de ser mitt shoppande på outlet!!!).

På kvällen igår gick jag med Sonia och hennes man Lauri till en av våra kollegor som bjudit över oss på grillkväll. Det blev en riktigt riktigt trevlig kväll, så mycket god mat och trevlig stämning. Efter en stund drog de fram både gitarr och munspel, och vi drog fram telefoner och låttexter och det utvecklade sig till en hel konsert. Jag är ju riktigt svag för såna kvällar, älskar livemusik av hela mitt hjärta.

Idag har jag som sagt hängt med Bea på stranden och på eftermiddagen när jag kom hem kletade jag i min nya hårinpackning i håret, drog på mig en badmössa och började städa. Så hemmet är skinande rent nu. Eller ja, golvet åtminstone. Jag hade ingen lust att vidga mina städvyer till att börja damma, jag har så äckligt mycket ytor som måste få uppmärksamhet och det hade jag inte lust med. Så jag låtsas som om att jag städat ordentligt och hoppas på att det inte är alltför dammigt.

Imorgon har vi en public holiday och jag hade tänkt gå ut och springa på förmiddagen och sen möta upp Veronica för att gå på stranden. Jag brände mig litegranna idag på min lilla snok så måste vara noga med solkrämen imorgon.

Ikväll har jag legat på sängen och kollat på serier. Detta kommer låta jättekonstigt, men det känns jättekonstigt. Att bara ligga här, helt oanvändbar och slapp. Förstår ju dock att det är normalt att ta det lugnt i sin ensamhet, jag är bara inte van. Det har blivit som en drog, att alltid ha folk omkring, prata med folk på telefon, messa osv. Ha social kontakt. Så nyttigt att koppla ner och koppla av.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *