Feelin’ saucy

Idag har känts som en liten busdag. Jag och Rosie jobbade tillsammans från kontoret igen och vi hade bara bus. Musik på hög volym, skoj, kaffe och givetvis lite jobb däremellan också! Träffat massor av nya människor igen och det är sjukt vad jag tjatar om nya människor men fatta att den 13e mars var dagen när alla började jobba hemifrån. Det är freaking 2a juli!!! Det känns som att vi kommer tillbaka till livet mer och mer för var dag som går. Jippi!

Mitt kreditkort har inte kommit än och jag förstår att det inte tar en dag att skapa och skicka, men jag börjar bli stressad. Jag måste ha kort och kod senast på torsdag nästa vecka annars har vi problem i paradiset när vi ska hyra bil i Sicilien. Det är dock en vecka kvar så jag behöver inte stressa så jävligt, men eftersom att ångest och stress är de två ord som beskriver mig bäst så stressar jag så jävligt. För varför inte, liksom?

Efter jobbet idag träffade jag Gabbe på middag. Estilo, som vanligt. Det var gott men de hade dränkt min sallad i dressing. Jag menar, dressing i all ära, men det behöver inte droppa!? På den positiva sidan så hade de också dränkt salladen i parmesanost, så en win i alla fall.

På lördag har jag fått en tid hos frisören så jag tänkte i vanlig ordning göra lite slingor, göra håret silver (på riktigt denna gång) och klippa bort topparna. Bara någon centimeter eller två för att fräscha upp mig själv lite. Min hy i ansiktet är katastrof så kanske känner jag mig lite finare med en trevlig kalufs. Just nu går jag runt och känner mig som ett eller annat mähä.

Rosie och jag idag. Med bra filter behöver man inte känna sig som ett mähä.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *