Sicilienplaner

Vilken fin dag jag har haft idag! <3 Vaknade tidigt för jag hade glömt av att stänga av jobb-alarmet så 06.01 slog jag upp mina blå och kände mig relativt o-redo för dagen. När jag insåg att det är röd dag idag räknade jag timmarna för mig själv och insåg att jag kan ge mig själv några timmar till i sängen. Så jag låg och drog mig i sängen tills jag inte längre orkade. Det tog ganska precis 30 minuter till dess att jag blev uttråkad. Så jag svirade om och gick ut på en morgonprommis. Tänkte först att jag skulle göra det till en liten löptur men vet ni, jag har ingen lust att springa just nu. Vet inte om det är för att det är för varmt eller om det är för att jag överdrev lite väl här för ett tag sen. Oavsett så tänker jag att det brukar komma tillbaka, så så länge jag håller mig någorlunda aktiv är det okej.

I alla fall, tog en timmes promenad och åt en god frukost när jag kom hem. När klockan var strax efter 9 åkte jag till Pama för att gå på GO och skaffade internet. Äntligen! Har levt i flera veckor utan och jag har en teori om att det är en av anledningarna till att jag hållit mig hemifrån under kvällstid. Tråkigt att bara sitta och stirra liksom.

Jag hade bestämt med Veronica att vi skulle till stranden vid 11/12, men när klockan hade passerat 12 och utan att V hade svarat på mina mess insåg jag att hon förmodligen sover och förmodligen kan göra det hur länge som helst. Så jag bestämde med Sonia att jag skulle följa med henne till The Point och kolla lite i butiker. Hon hade lite shoppingsug och trots detta så var det jag som spenderade en halv förmögenhet på nya klädesplagg, ett fotoalbum och ett jätteljus. …ett jätteljus. Varför? Det är juni och 32 grader ute. Väldigt oklart, men tänkte nog att det är mysigt.

I alla fall, efter The Point gick vi ner en sväng till klipporna precis nedanför och solade och badade, och framförallt planerade lite om Sicilien. Jag har säkert skrivit detta tidigare men eftersom att jag tycker att upprepningar är kul så vill jag i alla fall berätta att Bea och jag åker till Sicilien i juli, fredag – söndag. När jag sen pratade med Sonia och Helly sa vi att varför stannar jag inte kvar och de kommer ner? Sonia har fått sin semester bekräftad men inte Helly än, så vi väntar fortfarande på det. Så på söndagen när det var tänkt att jag skulle åka hem stannar jag istället kvar, plockar ut en hyrbil och väntar på att Sonia och förhoppningsvis Helen ploppar ut från flygplatsen. Så vi stannar till torsdagen och har en ungefärlig rutt planerad hittills. Så Bea och jag ska till Siracusa i 2 dagar. Sen med Sonia är planen att vi åker två dagar till Ragusa och två dagar till området kring Scala dei Turchi, Agrigento. Jag läääääängtar så till att få vara ledig och komma härifrån. Få lite miljöombyte och bara tänka på annat. Dricka vin, äta god mat, skratta och snacka löst skit om livet. Det ska bli helt jävla underbart!

Imorgon är planen att jag ska ta en morgonprommis, fixa naglarna, jobba, träna med Melissa och Anthony, laga middag och sova. Vilken kalasdag va?

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *