Bad Desire

Jag är TRÖTT! Imorse ringde klockan 5.00 och jag hoppade ur sängen för att jag var så rädd att jag annars inte skulle komma upp. Så jag tog mig ut på en liten runda med Sonia. Skrapade ihop strax över 5.5 km innan benen började ifrågasätta livet. Så jag fick vackert börja promenera resten av vägen hem. Det var okej dock, hade bara omkring 20 minuters promenad hem ändå.

Hann till jobbet i godan tid och idag var vi hela 4 personer på HR-kontoret! Såg massvis med andra människor som var tillbaka och jag minns nu varför jag ÄLSKAR att vara på kontoret. Visst har jag hela tiden vetat att jag trivs bäst på kontoret såklart, det är ju därför jag varit där hela tiden pandemi till trots. Men det är ju människorna som gör det. Alla fantastiska människor från alla lager i företaget som gör mina dagar till guld. Det är tack vare dem som prutt-dagar blir bra, som ett leende infinner sig på mina läppar på morgonkvisten när jag är påväg. Ordväxlingar, skoj och blickar. Jag bokstavligen avgudar mitt jobb.

Efter denna gudagåva till dag åkte jag hem och kände att fasiken, skulle det inte vara trevligt med lite choklad? Jo men visst skulle det väl det. Så jag tog en sväng till Greens och köpte… ja låt oss inte avslöja detaljer här, men jag kan berätta att en del choklad bytte ägare från butiken till Camilla Engelin. Jag kan också berätta att hälften hamnade i Camilla Engelins mage inom en väldigt kort period. Men jag var inte klar där! Jag fortsatte med middag (tortellini med pesto – såklart. Vad annars?), men var tvungen att avbryta detta halvvägs då massören kom. Massören?, tänker du säkert nu. Japp. Vi fick som en liten present i teamet en timmes massage med en massör som kommer hem till en och knådar. Så vi satte upp ett litet hemmaspa och en timme senare var jag tröttare än tröttast. Och nu är jag Tröttaste än tröttast. Fattar inte hur jag kan vara vaken. Sömnen kallar och med all rätt, har ju varit vaken sedan 5.

Så nu är det dags att sussa! Ny dag med nya möjligheter imorgon. Ska ut på morgonprommis och sen träffa Gabbe efter jobbet på middag. Sen efter imorgon är det fredag. Vet att detta kommer som en uppenbarelse, men FAN VAD SKÖNT MED HELG!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *