Godmorgontupp

Glad måndag! Idag har jag varit uppe med tuppen och redan hunnit med en morgontur i löpspåret. Ställde klockan på 5 istället för 4.45 som jag brukade göra förut när jag gick ut och sprang på morgonen och det känns som en stor skillnad på tid även fast det bara är 15 minuter. De 15 minuterna är kvalitetssömn utan dess like.

Nja, förmodligen är det mentalt. Att se att klockan börjar med 4-någonting är mitt i natten medan 5-någonting är morgon. Typ.

Jag gjorde i alla fall 7 km, de första 6 snabbt och den sista… Ja, utan kvalitet kan vi säga, och så lämnar vi det så.

Enligt min Garmin har jag också haft en galet bra sömn. Jag har haft hela 1 timme och 25 minuter djup sömn, hallelujah! I förra veckan och veckan innan har jag varit så låg på djup sömn, har till och med haft nätter som jag har haft hela 0 minuter djup sömn. Då har jag vaknat på morgonen och känt det som om att en lastbil har tagit tillfället i akt och kört ihjäl mig ett par gånger under natten när jag sovit.

Förhoppningsvis kan jag fortsätta med denna gudasömn och få ihop alla 42.2 km under denna vecka. Imorgon är det den där långa rundan med Sini och jag känner för att kräkas rakt ut bara vid tanken på den. Jag tror faktiskt inte att mina ben orkar. Men vi får se. Kollade precis Spinola – Salina roundabout och faktiskt så är det bara 9km. det betyder att vi måste göra lite mer om vi ska få 20. Kul. Kräk.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *