Söndagsskoj

Idag är det söndag (suprise!) och jag har en hel dag med skojigheter planerad. Nu klockan 9 ska jag gå och kolla på en lägenhet i Sliema och Helen och Sonia har erbjudit sig att följa med. Efter lite övertalning och valpögon från min sida. Grejen är att jag har varit i den här lägenheten förut, en vän till mig brukade bo där och jag minns att när jag kom dit så tänkte jag bara “woooow”. Så vi får se. Det är en duplex mitt i Sliema, vid polisstationen. Eftersom att jag skulle bo så centralt så skulle jag inte längre behöva min bil heller så jag skulle spara jättemycket pengar varje månad. Spara på att bo mitt i Sliema? JA TACK!

Lägenheten jag såg igår var fin men alldeles för stor för mig. Så nu måste jag säga detta till mäklaren men jag får alltid så dåligt samvete så jag drar alltid ut på det till sista sekund. Men jag måste lära mig. Man kan aldrig – ALDRIG – låtsas som om att en jobbig situation inte finns och sedan försvinner den. Den kommer alltid finnas kvar, oavsett hur mycket man sticker huvudet i sanden. Och ju längre man gör detta, desto större klump i magen får man. Jag vill inte leva med en klump i magen. Jag gillar öppna, raka, tydliga kommunikationer. I alla lägen, inte bara i mitt “prata-med-mäklaren”-läge. Bara för att förtydliga detta ifall det inte var klart.

Efter visningen ska vi ta en powerwalk och jag antar att vi ska powerwalka hemåt så jag tänkte byta lakan osv när jag kommer hem. Skojigt va?

Klockan 5 ska Helen och jag möta Sini och Daniel vid cat beach och spela något Unicorn-spel. Iiiiiiingen aning om vad detta är men det blir säkert askul! Imorgon börjar Sonias och min utmaning om 42 km under 7 dagar och jag har en ledsam nyhet. Min hals gör lite ont! 🙁

Igår hade vi pannkaksdag hemma hos mig. Helen plockade fram ingredienser och sina fantastiska baktalanger och herreguuuuuud vad gott det var! Vi var sååå mätta efteråt och jag var helt hög på socker. Helt klart värt det. Vi gjorde också något personlighetstest och jag är tydligen ESFP-T. En entertainer. Passar mig bra!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *