Mitt i veckan

Vi har redan hunnit fram till onsdag på denna vecka. Helt galet vad fort tiden går!

Just idag är jag sådär löjligt glad! Har skakat av mig all ångest från lördagens bravader nu, äntligen! Och har mycket spännande planer för veckan. Igår var jag och kollade hockey med Asta och Sini, verkligen sjukt kul att se hur folk tjoar när det händer något. Trots att jag inte fattar ett jota när det kommer till sporten. Men ändå! Efter mötte jag upp en kompis och vi gick och mötte upp hans kompisar för ett par drinkar. Var faktiskt en riktigt kul kväll!

Idag ska jag möta Gabbe på middag och imorgon kommer bästaste Stephanie! Wii, ska bli så mysigt! Folket vill träffa henne så de håller på att boka upp oss för fullt. På fredag ska vi till Ryans på AW och på lördag ska vi på volleyboll i Golden Bay. Ska faktiskt bli riktigt roligt! Längtar så mycket!

2016-05-17 20.24.29-2

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *