Greetings from iskalla Stockholm

Jag hade nästan helt lyckats glömma hur kallt det är i Sverige på vintern. Och nu är det ändå inte SÅ kallt. Men helvete vad det biter i kinderna när man är ute.

I fredags när vi landade var det vitt på marken! Min familj beklagade sig över att det inte fanns någon snö, men det är mer snö än vad jag sett på ett tag så jag var så himla glad över att se att landskapet var någorlunda vitt. Så mysigt att få se lite snö, lite som mycket.

Helgen har varit relativt fullspäckad, men för första gången sen jag flyttade till Malta har den inte känts stressig. I fredags åt vi middag med mamma och Lasse och de bjöd på ett tidigt julbord. Jag kan stoltsera med att jag smakat allt möjligt. Sill, lök, rödbetssallad osv osv. Jag som vanligtvis inte äter någonting alls! Så jag känner mig faktiskt löjligt vuxen. I lördags var vi inne i stan och kollade efter lite julklappar, och vi hittade faktiskt lite. Så det känns bra, har beställt några och tänkte åka och köpa de sista på torsdag. På kvällen på lördagen bjöd pappa in på middag och då drack jag till och med rödvin. Hallå vuxenlivet, återigen. Löjligt vad stolt jag är i livet!

Igår var det en lugn dag, vi gick ner till godisbutiken som mamma har vid sig och trots att jag bara tog någon av många sorter så fick jag nästan ihop hela 2 kg. Helt sjukt! Har ingen aning om när jag ska hinna äta upp det dock, haha! Men liksom, om de har över 750 sorter kan man inte bara ta “lite”. Sen måste man testa lite nya saker och så, så jaa… Ni kan ju tänka er påsen. Den är proppfull.

Nu ska jag snart åka iväg och starta dagen ordentligt. Ska förbi Tia och hämta lite grejer jag beställt och sen ska jag till Linda. Ska bli jättemysigt, hon ska visa mig deras tomt nu, så att jag får se hur den blivit sen jag var där senast. Det är inte långt kvar tills de får börja bygga upp deras nya hus nu! 🙂

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *