Bra hårdagar är ett minne blott

Ni vet när man vant sig vid något så mycket att man inte ens kommer ihåg hur det annars kan vara? Exakt så är det för mig. Med mitt hår. Jag har bott här på den här klibbigt fuktiga lilla ön så länge att jag glömt av hur det är att ha bra hårdagar. I Berlin fixade jag till håret med jättefina vågor. Och vet ni vad? De stannade kvar i typ 2 dygn, helt utan hårspray! Mitt hår var verkligen “on fleek” (ja Lina, jag använder ditt hippa uttryck)! Här på Malta hinner man knappt stänga av plattången innan håret hänger i frissiga testar igen. Och jag hade verkligen vant mig att konstant vara ful i håret. Men nu fick jag ett smakprov på hur det faktiskt kan vara och jag känner djupa gropar av saknad i hjärtat efter ett trevligt hårsvall! Men men, alla ställen har sina pro’s and con’s såklart. Här är det i alla fall inte vinterjacka-väder än. Inte ens väder att ha jacka. Faktiskt så har vi fortfarande shortsväder. Så jag ska inte, ska inte, SKA inte klaga ?

Resan var i alla fall bra, jag hade jättekul. Vi fick massor av saker gjorda, möten, planeringar, nya kontakter osv. Allt möjligt. Berlin verkade fint också, men hann som sagt inte turista alls. Eller jo, vi åt middag nära där Berlinmuren en gång stod så jag passade på att ta en selfie med platsen. Men det var det. Så jag tror jag måste komma tillbaka, de hade en hel hög av trevliga butiker som jag väldigt gärna vill undersöka närmare!

På söndagen när vi åkte hem var vi trötta. Men inte alls lika trötta som vissa andra, som hade gått direkt från festen och till flygplatsen! Tack och LOV för att vi åkte tillbaka till hotellet i bra tid på kvällen (natten?) och sov.

Vi kom hem i bra tid, vi landade vid typ 12.30, så då hade jag hela dagen att bara ta det lugnt och mysa. Var en toppendag verkligen!

Gårdagen var hysteriskt stressig och jag hade ett sånt otroligt dåligt humör när jag kom hem från jobbet att jag fick dåligt samvete. Så jag gick ut och sprang, rensade huvudet och imorse var jag tvungen att  be Tore om ursäkt för att jag varit mensig. Ja, exakt så sa jag.

Nåväl, det är bättre idag i alla fall! Och efter jobbet ska jag och Asta ut och leta utklädnad till Halloween. Runda nr 2 blir på torsdag, hittar jag ingenting då så får jag gå naken. Eller inte alls, haha! Jaja, det blir nog bra till slut!

2016-10-21-21-10-31

2016-10-21-21-53-54

2016-10-22-14-17-15

2016-10-22-20-26-28

2016-10-22-20-27-09

Andra inlägg du kanske gillar

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *