Berlin update

Hej hej hej från Berlin! Det är så KALLT här!! Nu kommer jag låta extremt bortskämd, men det är nästan olidligt! Tore och jag tittar på de stackars tyskarna som springer omkring i sina dun(!)jackor och vi känner sådant medlidande med dem, att de måste bo i ett sånt här kallt land konstant. Jag känner mig som en riktig lyckans ost som bor i ett varmt land och kan välja själv när och hur länge jag vill njuta (?) av de olika årstiderna. En helg i Berlin är vad jag klarar, ungefär. 10 dagar i Sverige över jul, det ska nog gå bra också. London i februari… Det är manageable. Det blir vår tredje gång där i februari och visst är det kallt, men det är ändå okej. Dessutom är det London, vem är inte glad och nöjd då, oavsett temperatur?

Vi är i alla fall redan på lördagens schema nu. Det har gått så himla fort! Vi landade i torsdags kväll och när vi hade lämnat av alla grejer på hotellet var klockan närmare 21, så vi gick och käkade något och sen gick vi tillbaka till hotellet och somnade.

Igår gick jag upp tidigt och gick ut för att springa. Förlåt för att jag klagar igen – men FAN VAD KALLT det var när jag gick ut. Jag hade mina vanliga kläder på mig (läs Malta-kläder), vilket var ett uppenbart misstag, till och med för mig. Men tog mig ut i alla fall och sprang omkring i typ 30 minuter. Det fick räcka, sen höll jag på att förfrysa både det ena och det andra. Efter frukosten knallade vi bort till mässan och vi kom fram ganska lagom till lunch. Så vi åt lite, träffade massa människor, hade ett möte och så. På kvällen gick vi och åt innan vi gick till den officiella festen och vi hamnade på någon georgisk restaurang. Det var verkligen spännande mat må jag säga. Kanske inte något jag skulle välja i första hand nästa gång, men faktiskt jättekul att ha testat. Festen var ganska… o-kul, så vi bestämde oss för att gå hem och sova istället. Sagt och gjort, in i en taxi och raka vägen tillbaka till hotellet.

Nu väntar Tore på mig, vi ska gå och köra ett litet planeringsmöte innan vi börjar mäss-dagen. Så jag måste sluta skriva här och skynda på lite. Vi hörs sen!

2016-10-21-07-10-45

2016-10-21-07-18-50

2016-10-21-16-41-19

2016-10-21-21-10-31

2016-10-21-21-53-54

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *