SPCA

Jag har haft en jättebra helg med mycket mindre solande än vad jag hade tänkt mig (läs inget solande alls). Tanken var att vi skulle iväg i både lördags och söndags men det blev absolut ingenting med det. Nästa helg är det dock långhelg med ledigt lördag, söndag och måndag så då ska jag banne mig vara ute varenda dag! Kan ju inte bo på Malta och vara vit som att jag bor i Sverige, det funkar ju inte.

I fredags tog vi det i alla fall väldigt lugnt, vi gjorde inte mycket alls. Vi har börjat kolla på en serie som heter The Killing, ett tips från mor min, och vi älskar den! Så vi kollade på den hela fredagen haha 🙂 I lördags åkte vi till SPCA och kollade lite på djuren och frågade hur vi skulle göra för att bli volontärer, typ gå ut med hundarna och så och hon sa: Jag har hundar ni kan gå ut med nu! Vi blev lite ställda, vi hade ju inte tänkt att de skulle lita så blint på oss haha! Först gick vi ut med en hund som hette Larry och han var såååå stark och drog i kopplet precis HELA tiden. Det var faktiskt inte så roligt, jag har fortfarande träningsvärk efter denna våldsamt starka hund. När vi kom tillbaka fick vi en annan hund att gå ut med, en hund som var såååååååå söt och snäll så vi ville bara ta med honom hem! Han heter Hobo och han fick sitt namn efter Homeless Body. Tydligen hade han varit helt vansinnigt smal när han kommit till dem och de fick också reda på att han hade sandmyggor, som i de allra flesta fall har en dödlig utgång för hundar som är smittade. Tyckte så himla synd om honom, så fin. Alldeles brun och släthårig förutom på huvudet där han var alldeles lockig. En helt underbar liten själ som verkade så himla glad!

Vi ska i alla fall fortsätta gå dit och jag hoppas vi får gå ut med Hobo lite mer 🙂 På eftermiddagen i lördags gick vi och shoppade lite i The Point, lite mer höstkläder köpte jag. Vet egentligen inte varför jag gjorde det, det verkar ju aldrig bli höst här. Fortfarande stekhett. Men när jag kollar på väderleksrapporten kommer temperaturen gå ned till 25-26 om två veckor så det ska bli skönt.. Jag längtar! Sen i slutet av den här månaden och början av nästa verkar det som att regnet kommer. Jag längtar lite! 🙂 Hoppas bara att det inte regnar när pappa, Maria och Lina kommer hit första helgen i oktober. Men det gör det säkert om jag känner våran tur rätt! På kvällen gick vi och åt på Hardrock! Älskar deras burgare!

Igår kom Jakes vänner hem till oss och åt middag. Jag gjorde potatisgratäng och sen hade vi kyckling, sallad och chilibea! 🙂 Såå gott! Hade gjort en citronkladdkaka som vi åt efter, trots att vi knappt orkade. Idag känner jag mig nästan bakis efter all mat jag åt, mådde superilla imorse och var trött som sjutton. Hoppas det går över snart.. Dessvärre ska jag ut och äta middag med Gabbe ikväll så har en känsla av att mina drömmar om en “lätt” middag går bort, då vårt favoritställe är Hardrock. Blir massa hardrock för mig haha! Men ska försöka äta lite bättre resten av veckan, känner mig alldeles full i magen och det känns ganska otrevligt!2014-08-30 12.24.36

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *