Snabba helgen

Den här helgen har verkligen gått jättefort. Jag har haft massor att göra och gårdagen flög bort pga övertrötthet och en smärre baksmälla. Detta är vad min helg har innehållit:

Fredag kväll:

  • Lugn kväll med matlagning och oklart antal timmar GTA-spelande. Japp – ni läste rätt!

Lördag:

  • Tandläkaren och skulle laga ett hål, men pga att min förra lagning fortfarande gjorde ont (som jag fixade för 2,5 månader sedan, I know) bestämde vi oss för att försäka rädda denna. Så vi grävde bort hela den gamla fyllningen och la in någon typ av medicinsk fyllning som ska ligga där och försöka verka i tre veckor. Sen ska vi laga om. Han var dock inte så glad över att jag kom tillbaka så sent, vanligtvis är det något de gör efter 2-3 veckor. Så han var absolut inte säker på att det skulle fungera. Men värt ett försök, hellre det än en rotfyllning, menade han på.
  • Gick direkt till lägenheten i San Gwann, som vi äntligen tog oss i kragen och städade ur. De två timmar vi hade räknat med att det skulle ta blev snabbt 4. Men nu är det åtminstone gjort!
  • Vi tog taxi tillbaka hem då vi hade skadligt mycket grejer att bära + matvaror från Lidl, som vi bestämde oss för att besöka innan vi lämnade San Gwann för sista gången (okej inte sista gången, men typ ish i alla fall). Väl hemma dödade vi tiden med att äta godis – vi längtade efter 18.30 och vi skulle få beställa pizza. Hej och hå, inget mer instafit här inte.
  • Klockan 22 mötte vi upp Veronica och gänget för födelsedagsfirande och trots att jag var supertrött när vi gick dit var jag inte hemma förrän 4 på morgonen. SJUKT kul kväll! Vilken resulterade i…

Söndag:

  • TRÖTT! Sov inte alls så länge som jag hade velat. 9.30 slog jag upp mina blå och förbannade mig själv för att inte vara den som kan sova till klockan 13.
  • Åt godfrukost tillsammans med Henrik och en flaska vatten. Fasiken vad gott det är med vatten när man är törstig!
  • Vi tog taxi till Homemate och köpte massa smågrejer till hemmet
  • Sova, sova, sova. På soffan. Bästa sömnen ever. Bästa soffan ever. Overload med kuddar och filtar – älskar den
  • Istället för att gå och lägga mig vid 18-tiden började vi med att sätta samman ett kollage i en ram vi köpte på Homemate. Som ni vet så hade jag tapetserat mitt kylskåp med bilder, lappar och foton från tid och otid. Eftersom att vårt nya kylskåp är inbyggt finns det ingen möjlighet att tapetsera någonting med sådant, så vi köpte en stor kollageram för att kunna få upp allt som jag vill ha. Så det sysselsatte vi oss med. Det var supermysigt att sitta och pyssla! Fram tills att det inte var det längre, när allt skulle monteras samman och  istället började rasa isär! Men fram tills dess – hur mysigt som helst!

Ikväll ska vi ha tacomiddag hemma. Tjejerna kommer på besök och det ska bli så himla kul! Och gott, har längtat efter tacos sen vi pratade om det för första gången. Vi ska gå förbi Towers på vägen hem för att handla de saker jag skulle handlat igår, men misslyckades makabert med. Och sen hem och laga mat och Ä T A!

Imorse testade jag äntligen på min nya löpväg. Motivationen har runnit av som vatten på en gås nu efter att vi flyttade. Jag är inte så bra med att hantera förändringar av vanor och rutiner. Så att byta utgångspunkt och slut för min löprunda är inte optimalt, men jag måste leva med det. Så jag testade den idag i alla fall och jag insåg med lycka att om jag lägger upp den så som jag gjorde imorse har jag nedförsbacke mest hela tiden. Några få uppåt, men mest nedåt. Lycka! Men sen talade jag mig själv tillrätta och sa att om jag inte springer uppför och bara nedför så kommer jag ju inte få den träningen jag behöver. Så jag tänkte ett “varannan gång”-upplägg kanske är svinbra! Typ att jag kör nedför ena gången och uppför den andra! Känns rättvist!

 

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *