Ny favoritlåt coming right up!

Alla som känner mig vet att jag är helt knäpp när det kommer till musik. Nya favoritlåtar flera gånger i veckan är ingen ovanlighet alls för mig. Och nu har jag alltså en ny. Hittade den igår och jag skämtar inte när jag säger att jag har lyssnat på den konstant sedan 4.50. Have a listen, please:

Hur bra är den inte? Orkar inte!!

Idag efter jobbet ska jag kanske gå och kolla på en lägenhet. Jag tror inte jag kommer flytta, men den såg lite trevlig ut så jag vill i alla fall slå en kik. Tänk om den är världens bästa och så missar jag den? Nej, det går inte an. Den ligger nära Spinola, så det är ett fantastiskt läge. Bara det liksom! Stor uteplats, två sovrum. Nackdel – det är bottenvåning, kanske till och med semi-basement. Det vill jag väldigt ogärna ha. Men jag ska kolla i alla fall, så länge mäklaren har bokat möte med landlorden. Vi får se!

Sen måste jag hem och packa inför Rom. Imorgon finns ingen tid efter jobbet och inte heller på torsdag morgon. Tror Veronica ska hämta upp mig med taxi vid typ 7-tiden på morgonen. Vi ska försöka undvika all rusningstrafik. Dock ska jag inte packa så mycket alls. Vi ska ju shoppa där, H&M – here we come! Fast om jag gillar lägenheten finns det nog inte så mycket budget kvar till shopping, haha!

Imorse slog jag upp mina blå vid 3.53. Jävligt onödigt tyckte jag. Låg i alla fall kvar i sängen tills klockan ringde vid 4.40, men lyckades inte somna om. Var i alla fall pigg när jag klev upp, så det var ju bra! Carpe Diem osv!

2016-05-30 20.13.12-1

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *