Friyay!

Det är FREDAG! Och jag har drömt om ett glas vin sen jag vaknade imorse. Jag har haft nedräkning, och de senaste minuterna har nedräkningen varit minutvis. I skrivande minut är det bara 20 minuter kvar till vår Drink&Think. Okej, 19. Gaahh! Sen är det helg och ledigt!

Imorse när jag gick ut och skulle springa är det första jag möter en man som står och spyr ner hela gatan. Mys. Precis vad man vill se, höra och känna lukten av klockan 5 på morgonen, när man är som allra tröttast och bara vill vara klar. Men jag måste ju erkänna att motivationen att springa därifrån var på topp i alla fall! Så det är ju fantastiskt. Kanske borde skicka ett tackbrev till berörda parter.

Imorgon ska jag på julklappsjakt. Jag är inte alls sugen. Jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska köpa. Måste skriva en lista. Men som den oorganiserade människan jag är följer jag ändå inga listor. Visst kan de ligga där och locka, men jag glömmer ändå bort dem. Kanske inte beror på oorganisation, kanske mer dåligt minne. Det är samma sak som när jag måste ta med mig något när jag går ut, typ ett brev eller något. Och så lägger jag det på skorna för att inte glömma det. Jag måste ju då givetvis flytta undan brevet för att ta på mig skorna. Och gissa vad jag glömmer då. Jo men visst, visst glömmer jag brevet. Det slår aldrig fel. Numera skrattar jag bara åt mig själv. Ett hopplöst fall av dåligt minne, det är vad jag har. På kvällen ska Sini och jag till Veronica i Salina och sen ska vi ta en tur till Bugibba och Fat Harrys. Ska bli SÅ KUL! De har liveband på Fat Harrys och jag är en riktig sucker för just detta. Söndagen ska involvera soff- och filmläge. 100%. Längtar, kommer bli en härlig helg!

Kom förresten ihåg att ta en bild på min julgran! Men eftersom att kameran är helt krossad blev bildens kvalitet under all kritik… Jag skulle verkligen behöva lämna in den någonstans så att de får laga den, men jag vågar inte. Vet inte var man kan lämna in telefoner på Malta utan att de tar sönder telefonen ännu mer. Tips?

2016-12-01-19-27-08

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *