Fredaaag!

Nu är det fredag igen! Äntligen! Det betyder att det är två dagar av evigt slappande. För den här helgen har vi som sagt ingenting inplanerat egentligen, förutom middag med Gabbe idag! Det ska bli så skönt!!

Jag har bestämt mig för att jag vill köpa godis från godisaffären nära oss imorgon innan Mello och smaska i mig mitt nya favoritgodis! Ja, det ska jag göra.

Morgonpromenaden idag var riktigt kall och otrevlig. Det blåste jättemycket och det var mörkt och grått. Jag hade verkligen ingen lust att gå ut men nu har vi sagt måndag, tisdag, torsdag och fredag och då är det banne mig de dagarna som gäller. Vi kanske ska ge oss ut imorgon också men först och främst är det sovmorgon som gäller. I den mån vi kan såklart. Det är alltid så att när man väl får sova så kan man inte. Är det för att man börjar bli gammal kanske? 😛

Igår efter jobbet var jag så himla trött och jag orkade verkligen inte laga mat. Jake jobbade över och när han kom hem kände han det samma. Så vi beställde istället en pizza på Pizza Hut och breadsticks som vi åkte och hämtade. Ja, efter att vi hade vart i Baystreet så att jag fick köpa ett nytt nagellack! Jag vet att jag kanske inte behöver ännu ett men jag hade faktiskt inte ett rött och det borde väl finnas i alla tjejers nagellackssamling väl?

Det är en jättefin röd färg och jag ska testa det under helgen. Var alldeles för trött för att testa igår och idag hinner jag nog inte.. Eller kanske.. Vi får se haha! 😀 Hörs sen PUSS!

2014-02-20 06.36.22
Det KAN vara grönt på Malta också! 🙂

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *