En liten nyhet

Idag ska jag avslöja en liten hemlighet……

Jag har typ slutat röka. För snart två månader sen. Det började som ett test för att se hur länge jag kunde vara utan cigaretter utan att avlida och sen insåg jag att om kravet är “dö” eller röka så behöver jag ju faktiskt inte röka. Jag kommer ju faktiskt inte dö bara för att jag inte röker. Så den dagen jag känner att jag kommer att dö om jag inte röker så kommer jag röka. Annars inte. Och om jag inte på en lördag inte hinner äta middag och sen går på en fest och dricker alltför mycket för det matintag jag haft under dagen. Egentligen borde mina dagar börja om från början, för jag smakade faktiskt i lördags. Men det absolut mest positiva är att det smakade riktigt vidrigt. Så jag tycker inte att det räknas. Henrik tycker motsatsen och jämförde det med otrohet. Om man slutat vara otrogen men råkar vara det en lördag bara för att man är full så är det ju ändå otrohet, tycker han. Och rent logiskt har han ju rätt såklart, men eftersom att jag lägger in mitt kvinnokort här så har jag rätt och jag är över 7 veckor utan att röka nu.

Med det sagt ut till verkligheten är det mer verkligt. Och det känns bra!

Nu är det inte långt kvar tills vårt Stockholmbesök. Vi åker nästa tisdag och vi insåg igår att vi inte har bokat bagage. Så det är prio ett idag. Och sen måste vi börja packa i helgen. Ska försöka tänka smart den här gången och bara ta med mig kläder jag kommer att använda. Och träningskläder. Jag måste fortsätta springa för jag kommer snart att börja träna inför halvmaraton (Sini börjar i oktober och hon är rutinerad så jag stjäl alla hennes tips rakt av!) och jag får inte tappa nu. Fast imorse hade jag så himla mycket träningsvärk i benen så jag klarade inte av att gå upp. Känner mig värdelös, men jag orkade verkligen inte. Benen lydde inte. Så jag låg kvar rätt och slätt. Förhoppningsvis har träningsvärken lättat lite tills vi slutat, tänkte gå ut då istället och ta en runda. Annars gör jag det imorgonbitti.

Anyways, Stockholm, packa. Ja, det är typ det. Längtar så mycket till helgen när jag ska få sova! På söndagen… För på lördagen ska jag till tandläkaren klockan 10.00. Det ser jag inte fram emot. Jag hade halva ansiktet bortdomnat i flera timmar efter förra besöket. Riktigt vidrigt alltså!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *