Bilväg VS Gångväg

Början av det här inlägget hade jag tänkt ägna åt att klaga lite men det kändes så onödigt svenskt att jag kanske struntar i det. Det jag hade tänkt att klaga på var att människor som går superlångsamt alltid går i mitten av gångbanan och gör det omöjligt för folk som måste ta lite längre kliv så att säga. Till exempel folk som är lite sena och måste skynda sig till jobbet eller helt enkelt folk som har slutat jobba och bara vill skynda sig hem.

På bilvägen till exempel är det INTE okej att en långsam bil ligger i mitten av körfälten. Varför kan det inte vara samma sak på trottoarerna? Ibland känner jag bara för att gå på som en jättebulldozer och meja ner allt i min väg. Men sen kommer jag på att det är så löjligt svenskt att vara så löjligt stressad så jag försöker lugna ner mina Stockholmsnerver.

Aja, det var i alla fall vad jag hade tänkt klaga över men eftersom jag nästan har konverterat till maltes nu för tiden så väljer jag att inte klaga alls!

Jag har haft en jättebra helg! I fredags var tanken egentligen att jag och Jake skulle gå på bio men vi var båda för trötta så det slutade med att vi stannade hemma istället och drack lite vin och såna trevliga saker. På lördagen var jag lagom bakfull så jag låg hemma halva dagen sen åkte jag hem till Gabbe och hängde lite med honom, det var länge sen så det var jättekul! Runt halv 8 snåret gick vi till PV och åt på vår favvorestaurang Estilo. Mmmmm… Efter många långsamma servitörer fick vi äntligen vår mat och efter middag gick vi på bio. Vi såg The heat och den var hur rolig som helst!

Söndagen var vi ett litet gäng som åkte till Marsascala för att simma och sola. Jag lyckades nog få en liten nyansskiftning i hudtonen i alla fall.. Tror jag.. På kvällen gick jag och Jake ut och åt på, hör och häpna, Estilo! Det var jättegott igen och skulle någon fråga mig om jag vill dit och äta idag igen skulle jag utan tvekan säga ja. Efter middagen mötte vi upp några vänner och drack några drinkar, det var en riktigt kul kväll faktiskt!

Imorse såg min frukost ut såhär, om det är någon som undrar:

2013-09-30 07.34.21-2

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *