7timmar 45minuter kvar

Nu har jag bara 7 timmar och 45 minuter kvar att jobba det här året. Det är så himla mycket som har hänt, från första januari 2013 till sista december 2013. Förutom att man har lyckats överleva ett år till relativt frisk så har jag dessutom hunnit med att flytta hem till min mammas lägenhet, sagt upp mig från jobbet, flyttat till Malta, träffat världens bästa Jake och till och med flyttat in tillsammans nu.

Det är så mycket som har hänt och det har gått så fort så ibland får jag svindel och vet inte vad det är jag har gjort haha! Men jag har dock aldrig vart lyckligare. Det enda som verkligen saknas mig är mina fina vänner och min familj. Men imorgon tar jag mitt pick och pack (och Jake) och flyger hem. I två långa veckor ska jag inte bara vara ledig utan även vara hemma i Sverige och mysa med mina nära och kära. Men innan detta så är det packning som står på schemat. För packat har jag inte gjort än. Och passet hade jag ingen aning om vart jag lagt (som vanligt) men Jake lyckades hitta det utan problem. Vad jag hade gjort utan honom har jag ingen aning om.

Så på schemat idag står: Jobba klart alla timmar, gå hem och laga mat, städa, tvätta och fixa håret, packa, dubbelkolla packningen och förhoppningsvis hinna sova lite däremellan. Imorgon åker vi till flygplatsen vid halv 11 kanske.. Sen är det många långa timmar fram tills vi kommer hem då vi mellanlandar i Frankfurt också. Jag håller alla tummar och tår för att våra bagage INTE trillar av någonstans på vägen utan att dom följer med hela vägen. Men är superorolig. Med min otur så skulle det inte förvåna mig om dom kom fram när vi är påväg tillbaka till Malta igen. Men hoppas dom kommer med planet.

Lägenheten trivs vi hur bra i som helst, vi har kommit iordning nu men det vi behöver är lite tid hemma till att göra precis ingenting. Bara bo in oss lite. Det har vart så mycket varje dag efter jobbet känns det som, även om det kanske inte har vart det. Det är nog bara jag som har vart stressad hehe.

Nåväl, jag ska sätta igång här nu så jag hinner med allt jag måste göra innan dagen är slut. Vi hörs förmodligen snart igen men om vi inte gör det – Ni är bäst!

2013-12-12 17.55.25

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *