Det känns att det är måndag idag. Jag är så himla trött! Har sovit bra inatt men inte hjälpte det mig inte. Tror det är den här förkylningen som spökar dock. Testade jogga lite långsamt imorse men det gick inte bra alls så jag lyssnade och slutade direkt, och fortsatte promenera istället.

I lördags kom mamma och Annelie! <3 De kom till mig strax efter 21 på kvällen och vi satte oss och åt lite smörgåsar och drack lite vin. På söndagen fick vi sova en stund och sen hade vi långfrukost. Sen tänkte vi gå ner till stranden men klockan blev så mycket och Henrik och jag behövde gå och handla lite sista saker inför middagen vi skulle bjuda på, så de gick ner själva. Sen kom de hem till en brakmiddag med världens godaste lasagne och världens godaste kanelbullar till efterrätt. Receptet kommer från Henriks mamma och det är verkligen det godaste jag någonsin smakat när det kommer till bullar! Vi fick inte till dem helt och hållet som hans mamma gjorde, men de blev sjukt goda ändå!

Idag har vi bokat bord på sushirestaurangen och imorgon tror jag att vi ska gå till Meat och äta. Om jag kan få tag på ett bord vill säga. Men jag ska ringa dem senare så jag håller tummarna! På onsdag ska mamma och Anneli bjuda på brakmiddag och det ska bli riktigt spännande att se vad de hittar på! De har tagit med sig massa saker från Sverige och jag har fått information om indiskt, så vi får se vad som blir!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *