Jag är så frustrerad på denna kyla och vind att jag ibland känner att jag skulle vilja börja grina som en liten bebis. Det känns som att jag kommer vara förkyld hela vägen till mars, fram tills att det kommer en dag när det inte är så kallt att man avlider! Så mars alltså. Som tidigast. Men på kontoret är det i alla fall varmt och skönt, tack vare att våra AC går på högvarv och främst tack vare den fantastiska värmefläkten bästa Emma lämnade kvar till mig när hon flyttade. Det kryper i kroppen av längtan efter vår och lite värme! När man kan öppna fönstren hemma och det faktiskt är varma vindar, och när solen är framme så pass mycket att man känner sig uppvärmd. Gaaahhh, kan inte våren komma fortare!?

Men nu när jag använt den första paragrafen av detta inlägg till lite sedvanligt svenskt klagande över väder och vind ska jag skriva några positiva rader också.

Idag är en bra dag. En riktigt bra dag faktiskt! Det känns som att jag börjar komma ikapp med allt, jag har sovit gott och varit ute på en promenix imorse. Åt en god, men stark, lunch och är redo för vad som komma skall denna eftermiddag! Ser fram emot ikväll, det ryktas om en eventuell bokning av en weekend i Sicilien i juli, jag ser så otroligt mycket fram emot det! Tanken är onsdag/torsdag – söndag och vi ska besöka Etnaland. De har både en vattenpark och en nöjespark där och det verkar stoooort! Tore var där för ett par år sen och han sa att det var jätteroligt! Så det ska definitivt bli sjukt jävla jätteroligt!

Asta har bokat en resa hit till Malta också! Hon kommer den 11e mars och stannar till den 19e, LÄNGTAR tills hon kommer! Vi ska smida rediga planer, hon gifter sig ju i sommar ? Hon verkar dock ha en vad oroskänsla, som jag inte har någon aaaaning om var den kommer ifrån. Vi som är så snälla och rara!?

Förresten, bäddade med mina nya lakan igår som jag fick av min mor i julklapp. Bilden är fruktansvärt dålig, men min kamera är trasig och jag måste använda den främre kameran. Därav rövig bildkvalitet. Men ni förstår principen i alla fall!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *