Uppe med tuppen

Idag är jag uppe tidigt och inte av löparanledningar. Henrik och jag ska åka till Valletta och lämna in ansökan om att byta ut våra ID-kort. Här på Malta skriver de adressen på ID-korten, vilket innebär att varje gång man flyttar måste man ta sig hela vägen till Valletta, stå i kö, lämna in papper osv. När det är klart måste man åka tillbaka in till Valletta, stå i kö och sedan hämta det. Det tar ca hundra år totalt. Så bättre få det gjort förr än senare.

Idag är det Halloweenfest på jobbet och jag måste försöka hitta något att klä ut mig i. Jag ska vara utklädd hela dagen har jag bestämt, måste bara hitta klänningen jag tänkt mig. I helgen ska jag garanterat åka till The Point för att shoppa. Jag har inte kunnat tänka på något annat de senaste två dagarna, jag ska shoppa! Denna omöjliga glädje… 😛

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *