Maj maj maj!

Jäklar, det är redan maj! Om 12 dagar firar jag 1 år här på Malta. Ett år! Jisses. Det har gått så himla fort samtidigt som att det känns som att jag har bott här mycket längre. Jag ångrar inte beslutet jag tog för ett år sen och jag kommer bli kvar på den här lilla ön ett mycket långt tag framöver.

Igår var en Public Holiday och vi var lediga. Det var så vansinnigt fint väder och vi åkte till Marsascala och St Thomas bay. Det är nog min favoritplats när det kommer till sol och bad, det är så fiiiint vatten och stället är så lugnt, det är inte så mycket folk som är där. Jag älskar det! I onsdags efter träningen hade vi en grillkväll med jobbet och det var jättemysigt. Efter mycket om och men lyckades vi tända grillen och maten vart verkligen supersmarrig. Jag vill också ha en grill. Jag tror och hoppas att vi kommer att köpa en snart. Och jag måste dessutom hitta en snorkel tills att Linda kommer om 3 veckor (!!!). Och för resten av sommaren! Jag ÄLSKAR att snorkla, det är superkul!

Ikväll skulle jag haft en kväll helt ensam för Jake ska ut med några indier som besöker hans jobb och kolla på stjärnorna men en av hans kollegor frågade om lilla jag ville följa med och det vill jag ju! Så ikväll står stjärnskådning på schemat! I helgen ska det bli rövigt väder igen har jag hört men är det sol imorgon ska jag garanterat ut och försöka få lite mer färg. På kvällen kommer mina kollegor hem till oss och vi ska äta lite middag och dricka lite drinkar! Det ska bli kul!

Söndag ska vi ut och äta lunch med Jakes föräldrar, vi ska fira deras bröllopsdag! Vi ska till en restaurang som ligger i Golden Bay, har hört så himla mycket om den så det ska bli riktigt spännande att åka dit och testa vad de har att erbjuda!

Vad ska ni göra i helgen?

2014-05-01 12.40.18-1

2014-05-01 14.00.16

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *