Full rulle

Ja, det kan man verkligen säga att det är. Riktigt mycket att göra på jobbet och det blir inte lugnare när man kommer hem. Vi har, sedan i måndags, min mor, hennes kille och hans son på besök. De har också sina vänner här samtidigt, så det har verkligen blivit mycket att göra!

I måndags, när de kom, låg vi en stund på stranden, sen middag på restaurang. Sen har jag jobbat resten av veckan och efter det har vi besökt någon restaurang också. Igår hade vi alla hemma hos oss på middag, jättemysigt! Vi åt tacos och jag gjorde mina cupcakes till efterrätt. Tror de var uppskattade! Hade 11 kvar så jag tog med mig dem till jobbet idag och alla blev glada och belåtna. Verkligen toppenkul! Ikväll skulle vi egentligen åkt till Valletta men jag och Jake hoppar det. Vi orkar verkligen inte, vi vill bara vara hemma och vila, kolla lite serier och ligga på soffan i lugn och ro. Så ska vi köra en Meet imorgon istället. På söndag ska vi hem till Jakes föräldrar och äta middag. De ser verkligen fram emot att vi ska komma så det ska bli jätteroligt. 🙂

Nästa torsdag kommer systrami. SKA BLI SÅ MYSIGT! Men jag bokar typ upp all hennes lediga tid, haha. Dagen hon kommer ska vi ha grillning med mitt jobb efter jobbet. Jag är dock ledig så jag kommer vid 17-tiden, med syster och pojkvän. På fredagen börjar jag mina halvdagar ( <3 ) och jag bokade in att göra naglarna då, även Lina! Veckan efter ska vi på bröllop på torsdagen så jag måste hitta något bra att ha på mig. Det är ett strandbröllop så det är smart/casual som är klädkoden. Men man vill ju ändå vara snygg liksom. Lina måste nog hitta en klänning kanske så vi får ge oss ut och leta! Det verkar som att alla ska ha maxi-klänningar på sig. Jag har ingen och dessutom är jag asful i långklänningar. Men får gå och kolla vad vi hittar.

I september ska vi gå på ett annat bröllop och då är det Jakes högsta chef på kontoret som gifter sig. Då är det extra superfint och jag måste ha typ en balklänning på mig! Har INGEN aning om var jag ska hitta en men jag fick ett tips om ett ställe i Birkirkara som tydligen ska ha bra och billiga sådana. Så vi får se vad som finns! Stackars Lina kanske får följa med igen! 😉

Nu är det snart lunchdags men jag är inte hungrig alls. Åt en cupcake tidigare (som jag inte skulle gjort) och nu är jag proppmätt. Funderar på att kanske äta lite senare. Har ingen vitlök i min sallad idag, vet inte ens om den är god då! Brukar döda all smak av nyttigt med två klyftor vitlök. Funkar toppen!

2015-06-28 14.56.29

2015-06-29 08.58.47-1

2015-06-30 17.40.24

2015-06-30 17.40.31

2015-07-02 21.34.58

2015-07-02 21.47.02

2015-07-03 08.11.22

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *